ANY QUESTIONS ?

We hopen op een mooi aantal deelnemers, en met dit aantal verwachten wij ook een hoeveelheid aan vragen in de aanloop naar het evenement. Gezien het veelal repeterende karakter van deze vragen hebben we een overzicht (FAQ's) gemaakt van de meest gestelde vragen + antwoorden. Deze lijst wordt, indien noodzakelijk, in de loop der tijd regelmatig aangevuld. 


Staat je vraag hieronder niet tussen, heb je dan al het deelnemersreglement gelezen? Mogelijk kun je hier het antwoord vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over tijdslimieten.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Q.    Wordt mijn tijd geregistreerd? 


Nee de tijd wordt niet geregistreerd. Wij vinden bewegen en verbinden belangrijker dan een wedstrijdelement. Hardlopers van de 13 KM en de estafette krijgen wel een startnummer.


Q.    Waar kan ik parkeren?


Veghel en Erp, beide startlocaties bieden diverse openbare parkeergelegenheden. In Boerdonk dorp zijn een aantal mogelijkheden om te parkeren, waaronder op de parkeerplaats op het Kloosterhof, bij de voetbalvereniging in de Veerstraat. 


Q.    Waar kan ik me omkleden of douchen? Is er een garderobe?


Er is de mogelijkheid om je om te kleden of douchen in Gemeenschapshuis den Hazenpot, Pastoor van Schijndelstraat in Boerdonk. Voor de deelnemers aan de estafette is hiervoor gelegenheid in het clubgebouw van RKVV, Kampweg in Keldonk. 


Q.    Wat houdt de estafette in?

Het doel van de Van Hart tot Hart loop is samen bewegen en verbinden. Hoe doe je dat mooier, dan samen met je sportmaatje, buren, vrienden of collega's een sportieve prestatie neer zetten. De eerste persoon start in Veghel en draagt na een mooie route van Veghel naar Keldonk het stokje over aan zijn/haar loopmaatje in Keldonk, die de route vervolgt van Keldonk naar Boerdonk (gezamenlijk loop je 13 km, 2 x 6,5 km). 


Q.    De eerste starter van de Estafette eindigt in Keldonk, is er voor hem/haar vervoer geregeld?


Ja, er is vervoer geregeld voor de loper die het stokje overdraagt aan de tweede loper (die van Keldonk naar Boerdonk loopt). Er rijdt eenmalig een bus welke omstreeks 14.15 uur zal vertrekken vanuit Keldonk naar Boerdonk. Je kunt uiteraard ook weer met de bus terug van Boerdonk naar Erp en Veghel.


Q.    Waar kan ik mijn startnummer ophalen?


Vanaf 10.00 uur 's-ochtends is uw startnummer op te halen bij Grand cafe 't Hart van Veghel. 


Q.    Waar is het startpunt van mijn afstand?


M.u.v. de 8 km wandelen, starten alle afstanden op de Markt in Veghel. De wandelaars van de 8 km, starten op het Hertog Jan plein in Erp.


Q.   Wat krijg ik allemaal voor mijn inschrijfgeld?

        

         In het inschrijfgeld van € 13,00 (symbolisch voor de 13 kernen) is een bijdrage opgenomen voor het Goede Doel Kids Run Free. Een cheque zal symbolisch

         worden overhandigd aan een aantal basisscholen om het bewegingspakket van deze organisatie aan te kunnen schaffen. Los daarvan krijg je natuurlijk een
         prachtige route, vertier en aanmoedigingen onderweg én een medaille plus een overheerlijk pastabuffet aan de finish. Uiteraard wordt je ook gratis terug
         gebracht naar je startlokatie als je dat wil. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren