AFGELAST 

Helaas zijn wij genoodzaakt om de Van Hart tot Hartloop op zondag 29 maart te annuleren i.v.m. het Coronavirus. Wij volgende de overheidsrichtlijnen voor evenementen en de maatregelen die het RIVM voorschrijft. Wij hopen dat we de loop op een ander moment kunnen houden. Al kunnen we daar nu nog geen uitsluitsel over geven.


Voor nu is het van belang dat we allemaal gezond blijven. 


We houden jullie op de hoogte.

Door Jan en Francien van Berkel

VAN HART TOT HART 

De naam zegt het al, verbinding , dat is wat wij met de van Hart tot Hart loop willen bereiken. De 13 kernen in Meierijstad met elkaar verbinden door middel van bewegen. Ieder op zijn of haar manier door te wandelen, powerwalken of hard te lopen.


De Van Hart tot Hart loop gaat door het hart van de Meierij, met zijn mooie groene landschappen. Wanneer je de kernen verbind ontstaat er een prachtig hart. Het doel is om een loop te organiseren waar we alle 13 kernen verbinden tot 1 groot hart. 


Dit jaar gaan we voor 4 kernen, de volgende jaren willen we steeds groter worden. Daarvoor hebben we hulp nodig uit de kernen Schijndel en Sint Oedenrode en omstreken. Mail ons als je interesse hebt om samen te werken!

OVER ONS


Voor Meierijstad door Meierijstad. Wij zijn een aantal vrouwen uit verschillende kernen van Meierijstad, allen met een passie voor of wandelen of hardlopen. 

Eén van onze commissieleden is Nadia Beekmans stelt zich hieronder voor:

"Een evenement waarin bewegen centraal staat. Bewegen op je eigen manier, hardlopend, wandelend of misschien wel samen in een team. Precies dat past bij hoe ik het zie, bewegen is goed voor je fysieke en mentale toestand en ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Ik vind het super interssant om samen met mensen te gaan kijken hoe bewegen het beste bij hun past, mijn mening is dat dit voor eenieder anders is maar dat voor iedereen bewegen alleen maar voordelen heeft.

Wist je dat endorfine, een morfineachtige stof is die werkzaam is in de hersenen? Deze stof heeft een rustgevende werking en verminderd sombere gevoelens. Deze stof wordt voornamelijk aangemaakt bij rustige duurtraining (hardlopen). Elke hardloper kent het gevoel na het lopen: moe maar voldaan.... Wat mij betreft een prachtig evenement waarbij "samen verbinden" centraal staat en hopelijk halen we een mooi bedrage bij elkaar voor het goede doel wat wij een warm hart toedragen Kids run free".

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren